„БСП и ДПС са се вторачили само във вицепремиера Валери

...
„БСП и ДПС са се вторачили само във вицепремиера Валери
Коментари Харесай

Марешки: Няма да участваме в театъра на БСП и ДПС

„ Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са се вторачили единствено във вицепремиера Валери Симеонов. Ние от „ Воля “ считаме за не по-малко рисков и Красимир Каракачанов “, сподели в утринния блок на Българска национална телевизия заместител – ръководителят на Народното събрание и водач на "Воля " Веселин Марешки.

„ Не можем да участваме в театъра на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи “, съобщи той. Марешки удостовери, че депутатите от неговата група ще бъдат в зала, защото има и други способи, с цел да се стигне до оставки на Симеонов и Каракачанов. „ Конструкцията се крепи на база на стратегия, а не на база на имена и "мокри сънища " на деца да стават военни министри “, сподели той.

Лидерът на „ Воля “ изрично съобщи, че няма да се остави картелът да ограбва българския народ. „ Партия "Воля " изрично поддържа предлагането на министър Владислав Горанов за изсветляване на надценките на търговците на горива. Тогава доста мъчно ми се коства, че ще може да продължава безобразието, тъй като когато му напишат на индивида в касовата записка 50 ст. надценка, тогава протестите ще станат същински “, съобщи още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР