БСП и ДПС са се вторачили само във вицепремиера Валери

...
БСП и ДПС са се вторачили само във вицепремиера Валери
Коментари Харесай

Марешки подкрепи идеята на министър Горанов за яснота за надценките при горивата

БСП и Движение за права и свободи са се вторачили единствено във вицепремиера Валери Симеонов. Ние от Воля считаме за не по-малко рисков и Красимир Каракачанов. Ние не можем да чакаме в тяхния спектакъл. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия водачът на " Воля " Веселин Марешки.

Марешки сподели, че депутатите от неговата група ще бъдат в зала, защото има и други способи, с цел да се стигне до оставки на Симеонов и Каракачанов.
Веселин Марешки: Конструкцията се крепи на база на стратегия, а не на база на имена и " мокри сънища " на деца да стават военни министри.
Според него не се вижда ярката опция, само че няма да оставят картелът да ограбва българския народ.
Веселин Марешки: Партия " Воля " изрично поддържа предлагането на министър Горанов за изсветляване на надценките на търговците на горива. Тогава доста мъчно ми се коства, че ще може да продължава безобразието, тъй като когато му напишат на индивида в касовата записка 50 ст. надценка, тогава протестите ще станат същински.
Марешки сподели още, че това ще контролира пазара.
 Марин Льо Пен е на посещаване в България Марин Льо Пен е на посещаване в България
Лидерът на френската партия "Национален общ брой " Марин Льо Пен дойде късно нощес на първото си посещаване в България. Тя е част от 20- членна делегаци...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР