“БСП е за незабавно въвеждане таван на цените, като спешна

...
“БСП е за незабавно въвеждане таван на цените, като спешна
Коментари Харесай

Ченчев от Костинброд: БСП иска незабавно въвеждане на таван на цените - Европа вече го прави

“БСП е за неотложно въвеждане таван на цените, като незабавна мярка за преодоляване на рецесията и инфлацията. И това е първото нещо, което ще предприемем в идващото Народно заседание. ” Това съобщи пред цялостна зала в Костинброд лидерът на листата на “БСП за България ” за София-област Иван Ченчев.
“Когато преди повече от година поискахме таван на цените, ни упрекнаха във всички смъртни грехове. Казаха, че не било пазарно, не било европейско, било комунистическо. В същото време, обаче, европейските страни го направиха: Гърция, която е с едно от най-ниските равнища на инфлация, вкарва таван на цените и даже дава месечна помощ от 300 евро на всеки гръцки жител. Унгария също има таван на цените, във Франция 200 продукта са под 2 евро. Испания, Португалия, към този момент Словакия, Черно гора, Република Северна Македония вкараха таван на цени. И най-после, преди няколко дни Европейската комисия предложи закрепена цена на тока за консуматори - т.е. таван на цената на тока. Е, къде е комунизмът тук? “, посочи Иван Ченчев.
Заедно с него в срещата се включиха ръководителят на Българска социалистическа партия в Костинброд доктор Николай Йотов и младият претендент за депутат на социалистите от града Камелия Кръстанова.
Българска социалистическа партия получи мощна поддръжка от хората против самодейността джендър идеологията да не бъде позволена в българските учебни заведения.
Социалисти и симпатизанти застанаха изрично и зад позицията на Българска социалистическа партия монументи у нас да не бъдат събаряни, тъй като това е българската история и се включиха в националната подписка.
„ Много е значимо всички в България да схванат какво избират – посоката на някакъв килнат евро-атлантизъм, който пречупва българския интерес или Българска социалистическа партия, която се бори за българския народен интерес ”, акцентира Иван Ченчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР