БСП е в криза на идентичността. Корнелия Нинова е първият

...
БСП е в криза на идентичността. Корнелия Нинова е първият
Коментари Харесай

Нинова е първият лидер на БСП, който не е чел нищо от Маркс, според Тома Биков

БСП е в рецесия на идентичността. Корнелия Нинова е първият водач на партията, който не е чел нищо от Маркс и безусловно отхвърли социализма. Това съобщи националният представител от ГЕРБ Тома Биков, който в качеството си на преподавател на Летния университет на МГЕРБ във Варна разяснява мястото на идеологиите в модерното политическо ежедневие.

„ В политиката има правила, които сработват съвсем постоянно, само че много постоянно някои политически играчи не ги познават и непрекъснато ги нарушават и единствено въз основа на това губят. Корнелия Нинова е политически необразована – няма чувство за политика, власт, идеология и даже не си дава сметка какво е да си политик, а още повече какво е да си политически лидер”, съобщи Биков пред присъстващите на форума над 250 младежи.

По думите му „ политикът показва настройки и говорейки от името на хората, които са му дали своят вот доверие, е значимо да знае те какво мислят, да усеща настроенията им”. „ В политиката не се влиза, с цел да ти ръкопляскат. Навсякъде по света политическият водач е подобен, не с цел да показва персоналното си мнение, а в полето на публичността да отстоява позицията на хората, които съставлява. В последна сметка политиците са артикул на трендовете в обществото”, уточни Тома Биков. Той насърчи младежите от ГЕРБ да уголемяват познанията си по отношение на идеологиите, тъй като това ще ги направи политически по-подготвени и ще им разреши да вършат положителни разбори и прогнози.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР