БСП е силно мотивирана да е алтернатива, както на национално,

...
БСП е силно мотивирана да е алтернатива, както на национално,
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев посочи какво иска да покаже БСП с офанзивата от понеделник!

БСП е мощно стимулирана да е опция, както на национално, по този начин и на локално равнище. Народните представители тръгваме на приемни в екип с общинските съветници по места, с цел да работим дружно. Това съобщи зам.– ръководителят на Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев, оповестиха от пресцентъра на Националния съвет на Българска социалистическа партия. В понеделник екипите на левицата се срещнаха с жители в три от общините на региона - Стара Загора, Казанлък и Опан. Същевременно Българска социалистическа партия е внесла 9 законопроекта, инициирала е 2 краткотрайни анкетни комисии и 2 питания до Конституционния съд. „ В Народното събрание ГЕРБ и болшинството чакат държавната администрация да им написа законопроектите, Народното събрание работи без законодателна стратегия, на празни обороти”, безапелационен е той. Стойнев уточни измежду предложенията за промени- Граждански процесуален кодекс, Кодекса за обществено обезпечаване, Закона за храните, Закона за обществените финанси. " Законодателната самодейност на Българска социалистическа партия против актуалното иго би трябвало да реши казуса с неизплащането на работните заплати, което стартира да се трансформира в доста сериозна и порочна практика”, сподели още той.

„ Българска социалистическа партия Ще поддържа нарастване на минималната пенсия, само че ще настояваме и за преизчисляване на всички пенсии на база на средноосигурителния приход. Без преизчисляване се залага гърмеж в пенсионната система “, разяснява и националният представител Георги Гьоков.

Депутатът от ПГ на левицата Донка Симеонова акцентира, че Българска социалистическа партия е сезирала и Конституционния съд поради Закона за преучилищното и учебното обучение, атакувайки 35 члена от текста, тъй че да се противодейства на финансирането на частните учебни заведения от страната, на възнаграждение от страна на родителите на наложителното образование.

„ Резултатите от допитването за Бедечка за предстоящи за нас с и без референдума. Ние призовахме да се гласоподава всеобщо с „ Да “ за запазването на територията като парк. Оттук нататък решението е отговорност на общинската администрация и Общинския съвет, само че обратно се виждат безредни дейности, усложняване на казуса. Въпросът е само- за какво откакто твърдеше, че има решение по въпроса, кметът не го разгласи по-рано, с цел да се намерения дали да не се спестят 200 000 лв. от общинския бюджет ", разяснява и тематиката за Бедечка общинският ръководител на Българска социалистическа партия Валентина Бонева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР