„БСП е силно мотивирана да е алтернатива, както на национално,

...
„БСП е силно мотивирана да е алтернатива, както на национално,
Коментари Харесай

Стойнев: БСП работи на пълни обороти, за да покаже, че е алтернатива на национално и местно ниво

„ Българска социалистическа партия е мощно стимулирана да е опция, както на национално, по този начин и на локално равнище. Народните представители тръгваме на приемни в екип с общинските съветници по места, с цел да работим дружно ", сподели депутатът от област Стара Загора и заместител - ръководител на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев.

В понеделник екипите на левицата се срещнаха с жители в три от общините на региона - Стара Загора, Казанлък и Опан. Същевременно Българска социалистическа партия е внесла 9 законопроекта, инициирала е 2 краткотрайни анкетни комисии и 2 питания до Конституционния съд.

„ В Народното събрание ГЕРБ и болшинството чакат държавната администрация да им написа законопроектите, Народното събрание работи без законодателна стратегия, на празни обороти ", безапелационен е той.

Стойнев уточни измежду предложенията за промени Граждански процесуален кодекс, Кодекса за обществено обезпечаване, Закона за храните, Закона за обществените финанси. Законодателната самодейност на Българска социалистическа партия против актуалното иго би трябвало да реши казуса с неизплащането на работните заплати, което стартира да се трансформира в доста сериозна и порочна процедура ", сподели още той.

„ Българска социалистическа партия Ще поддържа нарастване на минималната пенсия, само че ще настояваме и за преизчисляване на всички пенсии на база на средноосигурителният приход. Без преизчисляване се залага гърмеж в пенсионната система ", разяснява и националният представител Георги Гьоков.

Българска социалистическа партия е сезирала и Конституционния съд поради Закона за преучилищното и учебното обучение, атакувайки 35 члена от текста, тъй че да се противодейства на финансирането на частните учебни заведения от страната, на възнаграждение от страна на родителите на наложителното образование, изясни и депутатът Донка Симеонова.

„ Резултатите от допитването за Бедечка за предстоящи за нас със и без референдума. Ние призовахме да се гласоподава всеобщо гласоподава с „ Да " за запазването на територията като парк. Оттук нататък решението е отговорност на общинската администрация и Общинския съвет, само че обратно се виждат безредни дейности, усложняване на казуса. Въпросът е единствено за какво откакто твърдеше, че има решение по въпроса, кметът не го разгласи по-рано, с цел да се намерения дали да не се спестят 200 000 лв. от общинския бюджет ", разяснява и тематиката за Бедечка общинският ръководител на Българска социалистическа партия Валентина Бонева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР