БСП е готова да подкрепи силни граждански кандидатури за кметските

...
БСП е готова да подкрепи силни граждански кандидатури за кметските
Коментари Харесай

БСП готова да подкрепи силни граждански кандидатури на кметските избори

Българска социалистическа партия е подготвена да поддържа мощни цивилен кандидатури за кметските избори, съобщи зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев във връзка опцията за възможната номинация на омбудсмана Мая Манолова за кмет на София.

" Ние сме подготвени да подкрепим мощни цивилен фигури, които да имат нужните качества и качества. Те никога не би трябвало да бъдат затваряни единствено в границите на една политическа партия или на съответна съдружна формула ", разяснява Стойнев в неделя пред БНР.

Преди ден зам.-председателят на Българска социалистическа партия и началник на предизборния ѝ щаб Крили Добрев съобщи на аления събор на Бузлуджа, че Манолова е най-подходящият претендент за кмет на София.

Към момента Манолова не е съобщила дали ще се кандидатира, само че упованията са това да се случи посредством издигането ѝ от Инициативен комитет, а не от партия.

Стойнев посочи, че структурите по места ще имат правото да дефинират най-удачната формула за явяване на локалните избори, само че не и в коалиция с ГЕРБ: " В последна сметка, днешното положение на дадена община, за жалост, е резултат на техните дейности ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР