БСП е доказала, че може да се справи с управлението

...
БСП е доказала, че може да се справи с управлението
Коментари Харесай

Лало Кирилов: БСП е доказала, че може да се справи с управлението на страната

БСП е потвърдила, че може да се оправи с ръководството на страната и без да действа единствено посредством пиар акциите, които следим към този момент 10 години. Това съобщи в студиото на „ Делници “ по „ Евроком “ националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Лало Кирилов.
„ Вътрешното ползване е значим фактор за българската стопанска система. Точно по тази причина ограниченията за излизане от рецесията след пандемията от ковид би трябвало да бъдат ориентирани към повишение на приходите и заетостта. Надявам се, че ще понижим безработицата, само че това става с съответни ограничения, които не виждам от страна на държавното управление. Да, някои от концепциите на Българска социалистическа партия бяха отчасти признати, само че това е краткотрайна мярка. Очакваме решения и от държавното управление, страната би трябвало да е главен мотор за вложения. Може би би трябвало да бъдат преразгледани стратегически обекти, като да вземем за пример АЕЦ „ Белене “, които ще покачат Брутният вътрешен продукт “, безапелационен бе социалистът.
Кирилов изрази запасите си към измененията в Данък добавена стойност, тъй като все още концепциите на ръководещите са прекомерно общи и крият доста благоприятни условия за спекулации. По думите му проблем ще има и в осъществяването на приходната част на бюджета, който към този момент е ощетен поради рецесията в резултат от ковид. Кирилов изрази вяра, че болшинството ще се вслуша в обоснованите оферти на Българска социалистическа партия за понижаване на Данък добавена стойност на съответни артикули. Социалистът акцентира още, че БДЖ се нуждае от рационализация, тъй като последната такава е от времето на Тройната коалиция.
„ Всички в Българска социалистическа партия би трябвало да внимаваме с етикетите, които лепим на съперниците си. Различното виждане за пътя към партията не трябва да е причина за петненето на приятели “, съобщи Кирилов. Той съжали, че медиите съзнателно обръщат внимание повече на вътрешните различия в Българска социалистическа партия, вместо на положителните оферти, които левицата предлага. Депутатът настоя партийните проблеми да се вземат решение в Националния съвет на Българска социалистическа партия, а не да бъдат изкуствено мултиплицирани през малките екрани и вестници.

Източник: Novapress.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР