БСП допуска грешки при внасянето на вот на недоверие поради

...
БСП допуска грешки при внасянето на вот на недоверие поради
Коментари Харесай

Проф. Александър Маринов за вота на недоверие: Има опасност БСП „като рие, да пада на гърба ѝ”

БСП позволява неточности при внасянето на избор на съмнение заради незадоволително съществено обсъждане и подготовка на главните си политически стъпки, сподели политологът проф. Александър Маринов във връзка оповестеното внасяне на избор на съмнение против държавното управление на ГЕРБ, заяви ”Фокус ”. По думите му има заплаха Българска социалистическа партия „ като рие, да пада на гърба ѝ това, което изрива “, тъй като залагането на клопки допуска обсъждане и е неуместно да заложиш капан и да се хванеш в него.

„ Не съм сигурен дали това е съзнателно нагласено или просто Българска социалистическа партия се движи по инерция по хода на събитията и доста постоянно вследствие на моментни недобре калкулирани импулси. Не един и два пъти Българска социалистическа партия, по самодейност на своя водач, стартира разногласия и полемики, които се оказва, че не работят в нейна изгода или не печели по този начин, както би се очаквало,при инициирането на сериозен политически ход. Движение за права и свободи не се хваща на тази игра, а играе своя и най-после отново Българска социалистическа партия ще опере пешкира, както се е случвало неведнъж. Движение за права и свободи няма интерес да атакува съществено ГЕРБ, задачата ѝ е доста ясна – да натири " Обединените патриоти " от властта и да заеме тяхното място. Движение за права и свободи са напълно наясно, че в обозримо бъдеще Българска социалистическа партия няма да има куража да прави коалиция с тях, т. е. - в този момент надлъгването тече освен сред ръководещи и съпротива, само че и сред двата сегмента на опозицията. “, разяснява професор Маринов.

По думите му от Движение за права и свободи по този начин ще вземат участие в дебата по вота на съмнение, че ще се стремят да насочат своите офанзиви към строго избрани неща и фигури в ръководството, против които за тях е преференциално да насочат нападки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР