БСП държи извинение на България за предателството си, защото именно

...
БСП държи извинение на България за предателството си, защото именно
Коментари Харесай

Джамбазки пак изригна: БСП извърши най-големия атентат: Взриви Света Неделя!

Българска социалистическа партия държи опрощение на България за измяната си, тъй като точно Българска комунистическа партия сътвори македонската страна. Македонска нация има след 1945 година с помощта на Българска социалистическа партия, за което Нинова държи опрощение на обществото. Освен това кой взриви " Света Неделя "? Не съм аз, нали? Отново Българска комунистическа партия извърши най-големия атентат. Много е смешно виновник да те учи на морал. Това разяснява зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в студиото на " България заран " по Bulgaria on air във връзка с писмото на Корнелия Нинова, което тя изпрати до Таяни.

Реакцията на водача на социалистите бе вследствие на изявлението, което Джамбазки даде пред организация Блриц и в което съобщи, че всички от Българска социалистическа партия са за разстрел, тъй като са виновни за основаването на македонската нация. 


,,Македония се намира в внимателен миг, Заев е характерен български политик - споделя това, което хората желаят да чуят. Той е притиснат, въпреки всичко следва референдум``, съобщи още Джамбазки и показа, че би трябвало да се махне границата сред България и Македония.

По думите му последните разкрити случаи към Митьо Очите и Бенчо Бенчев още веднъж е поради Българска социалистическа партия.

,,Този скандал е поради Българска социалистическа партия. Искаха да отклонят вниманието от себе си, пробват се да се измъкнат по тематиката за Македония``, уточни той.

,,Смятам, че свършихме много работа, която за жал остана в сянката на скандалите``, разяснява Джамбазки по отношение на работата на Обединените патриоти, като добави, че с помощта на тях Движение за права и свободи не е във властта.

,,И Волен Сидеров, и Валери Симеонов имат своя принос за отбраната на българската национална идея, и двамата са потребни. Надявам се да има обикновено съдействие посред ни``, приключи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР