БСП държи извинение на България за предателството си, защото именно

...
БСП държи извинение на България за предателството си, защото именно
Коментари Харесай

След интервюто за БЛИЦ, което разтърси страната, Джамбазки пак изригна: БСП извърши най-големия атентат: Взриви "Света Неделя"!

Българска социалистическа партия държи опрощение на България за измяната си, тъй като точно Българска комунистическа партия сътвори македонската страна. Македонска нация има след 1945 година с помощта на Българска социалистическа партия, за което Нинова държи опрощение на обществото. Освен това кой взриви " Света Неделя "? Не съм аз, нали? Отново Българска комунистическа партия извърши най-големия атентат. Много е смешно виновник да те учи на морал. Това разяснява зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в студиото на " България заран " по Bulgaria on air по отношение на писмото на Корнелия Нинова, което тя изпрати до Таяни.

Реакцията на водача на социалистите бе вследствие на изявлението, което Джамбазки даде пред организация БЛИЦ и в което съобщи, че всички от Българска социалистическа партия са за разстрел, тъй като са виновни за основаването на македонската нация.

След бомбастичното изявление за БЛИЦ: Пиарката на Вътрешна македонска революционна организация попиля Нинова поради настояването й Таяни да се разграничи от думите на Джамбазки за разстрела на Българска социалистическа партия


,,Македония се намира в внимателен миг, Заев е характерен български политик - споделя това, което хората желаят да чуят. Той е притиснат, въпреки всичко следва референдум'', съобщи още Джамбазки и показа, че би трябвало да се махне границата сред България и Македония.
По думите му последните разкрити случаи към Митьо Очите и Бенчо Бенчев още веднъж е поради Българска социалистическа партия.
,,Този скандал е поради Българска социалистическа партия. Искаха да отклонят вниманието от себе си, пробват се да се измъкнат по тематиката за Македония'', уточни той.

Ангел Джамбазки изригна пред БЛИЦ: Българска социалистическа партия са виновни, че има македонска нация, всички до един са за разстрел! Очаквам Митьо Очите и Бенчо Бенчев...

,,Смятам, че свършихме много работа, която за жал остана в сянката на скандалите'', разяснява Джамбазки по отношение на работата на Обединените патриоти, като добави, че с помощта на тях Движение за права и свободи не е във властта.
,,И Волен Сидеров, и Валери Симеонов имат своя принос за отбраната на българската национална идея, и двамата са потребни. Надявам се да има обикновено съдействие посред ни'', приключи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР