„БСП да не се занимава отново със своя демократичен Устав,

...
„БСП да не се занимава отново със своя демократичен Устав,
Коментари Харесай

Областният съвет на БСП-Стара Загора призова Нинова да оттегли оставката си

„ Българска социалистическа партия да не се занимава още веднъж със своя либерален Устав, Конгресът да не позволява промени в него и да се концентрира към продобиване на локалните избори, а ръководителят Корнелия Нинова да отдръпна оставката си”, това взеха решение членовете на Областния съвет на БСП-Стара Загора на свое съвещание на 12 юни, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Те приканиха всички членове към сливане, разговор и съгласие в Българската социалистическа партия.

„ Към дейности за взаимно почитание и споделена отговорност, към толерантност и съпричастност, към това да се обединим и да очертаем общата посока за триумфи и победа на локалните избори”, обявиха регионалните социалисти в Стара Загора.

На съвещанието ръководителят Румяна Динева показа изчерпателен разбор на Евроизборите в старозагорска област, с изводите на 11-те общински структури, открои поуките и изведе първостепенните задания, които да укрепят организациите за кметските избори. Според социалистите от района най-важното, с което би трябвало да се оправят за вота наесен е бруталното пазаруване на гласове от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ ГЕРБ подсигуряват въздействието и поддръжката си посредством напън върху бизнеса, както и посредством своите представители в локалната и държавната власт, предлагаха се финанси по разнообразни мотиви, хранителни артикули, облаги, административна взаимозависимост в общините и кметствата с кметове от ръководещата коалиция или Движение за права и свободи, втълпяване на боязън, следен и корпоративен избор посредством напън или корупционна заинтересуваност на бизнес формирования. Тази порочна процедура би трябвало да бъде преустановена”, заключиха социалистите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР