БСП атакуват правителството заради успехите му в борбата с контрабандата,

...
БСП атакуват правителството заради успехите му в борбата с контрабандата,
Коментари Харесай

Борисов си обяснява вота на недоверие с… удара по контрабандата

БСП нападат държавното управление поради триумфите му в битката с контрабандата, а сега страната ни има постоянна вероятност на развиване. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на откриването на стопански конгрес в Пловдив.

„ И това тримесечие е надолу (контрабандата на цигари – б.р.), слизаме под 6% (…) с това си изяснявам вота на съмнение. За трите месеца служебно държавно управление – 120 млн. по-малко в бюджета събрани доходи от двете организации (НАП и митниците – б.р.)”, съобщи министър ръководителят.

По думите му има сериозна опозиция от страна на администрацията против въвеждането на транспарантни електронни процедури: „ Веднага губим претендентите за работа, когато към този момент не зависи от администрацията. 30% са вакантните места в КАТ, откогато вкарахме камерите и таблетите. 20% са при митничарите, 30% - при военнослужещите”.
Внесеният избор на съмнение към кабинета – какви са възможностите да мине? (ОБЗОР) Управляващите нямат терзания и считат, че кабинетът ще довърши мандата си
Той не пропусна да подсети спиранията на еврофондовете по времето на Българска социалистическа партия и означи, че нашата страна получава повече пари през новия програмен интервал.

„ С кое сме нездравословни – че сме ви докарали повече пари? Че сме отсекли мигрантската вълна единствени в Европа?”, яростно запита Борисов. Той още веднъж се разгласи за „ прекъсване на 100% на притока на мигранти в ЕС”, като съгласно неговата концепция множеството от бягащите от война би трябвало да се върнат в родината си след привършване на бойните дейности, а в Европейски Съюз да останат единствено тези, които са поискани като работна ръка.

От думите му стана ясно, че до момента в който ГЕРБ са на власт, няма да има промени в данъчната система – Данък добавена стойност остава 20%, а плоският налог няма да се пипа на 10%.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР