БСК ще внесе промени в Закона за горивата Българската стопанска

...
БСК ще внесе промени в Закона за горивата Българската стопанска
Коментари Харесай

БСК ще внесе промени в Закона за горивата

БСК ще внесе промени в Закона за горивата Българската стопанска камара (БСК) ще внесе промени в Закона за горивата , чието деяние беше отсрочено до 1 юли тази година. Предложенията ще бъдат факт до 23 януари.

 
Една от измененията, които се оферират, е металургичните предприятия да не се вписват в закона като търговци на горива. Предстои да се показват още оферти, стана ясно от думите на Радосвет Радев, изпълнителен ръководител на Българска стопанска камара, който организира среща с представители на Българската петролна и газова асоциация.
 
" Българската стопанска камара , за разлика от предстоящото държание на работодателските организации да наливат масло в огъня или петролни артикули в огъня, направи нужното, с цел да се срещнат нашите сътрудници , уважавани членове, за открит почтен и безконфликтен диалог, по отношение на приложението и влизането в действие на този закон ", посочи Радев.

 БСК Радосвет Радев БГНЕС
Андрей Делчев , изпълнителен шеф на Българската петролна и газова асоциация, удостовери, че организацията напуща Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). " На процедура през днешния ден с посредничеството на БСК, за което още един път благодаря, направихме това, което евентуално законодателят трябваше да направи в границите на първичното приемане на закона, само че по една или друга причина не се случи ", разяснява Делчев.-->
 
Радосвет Радев и Андрей Делчев са на мнение, че законът за горивата е нужен за справяне със сивата стопанска система.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР