Брюкселското вещерско сборище: вещицата Урсула - като шеф на Европейската

...
Брюкселското вещерско сборище: вещицата Урсула - като шеф на Европейската
Коментари Харесай

Вещицата Валпургия бие барабаните на войната

Брюкселското вещерско сборище: вещицата Урсула - като началник на Европейската комисия

Председателят на Европейската комисия фрау Урсула фон дер Лайен провокира доста звук на сесията на Европейския парламент, като разгласи на събралите се, че е време да се подготвят за война, а не да си описват вицове из кафенетата на този необичайно заведение. Буквално във всички измерения човек би трябвало да мисли за отбрана на сигурността и в това време да мисли бързо, употребявайки тевтонската воля.

Точно както в старите времена, когато немските герои, при първия вик на бойния рог, се откъсваха от младите девойки и се втурваха към конете си, с цел да нанесат поразително отмъщение на врага, поискал да посегне на техните немски полезности.

И по-късно би трябвало да се устрои Валпургиева нощ. Не може да се преживее без такава нощ, та нали таман това е материалния израз на триумфа на немската воля.

В националното въображение Валпургиевата нощ е нещо като „ корпоративно празненство “ на вещици, което се чества на Плешивата планина. Домакинът на празника е самият Сатана. На празника вещиците и дяволите регистрират постигнатите триумфи, а по-късно устройват празник и се веселят – танцуват, пеят, летят на метли към огъня и така нататък.

Това сборище събота се отбелязва годишно през нощта на 30 април против 1 май в продължение на няколко века. Началото му е сложено от известната вещица-гинеколог Валпургия, която по-късно попада в лапите на Инквизицията за нарушение на правата на античните немски хора.

Първоначално тя не си признава магьосничеството, само че евентуално подложена на мъчения споделя, че е виновна за гибелта на няколко родилки и повече от 40 новородени, както и цялостен куп гъски, коне и крави. Освен това тя признава, че е причинявала градушка, която е нанесла вреди на реколтата, и даже е взела участие в шабашите /сбирките/ на вещиците.

Съдебният развой против „ вещицата “ е бил открит, а изтезанието – от най-ужасните. Случайно или не, фрау фон дер Лайен също практикува гинекология и акушерство в университетската болница в Хановер от 1988 до 1992 година Това я прави сходна на вещицата Валпургия, само че те се сближават освен в специалността си, само че и в желанието си да създадат колкото се може повече положително на човечеството.

Онази антична магьосница се е занимавала с увреждане на хора и публично и частно имущество, а тази, да я назовем вещицата Урсула, ви приканва да се въоръжите добре и да се подготвите за военна акция на Изток, която с никакви жертви на вещерската гинекология не може и да се съпостави.

Дали нашата съвременница лети на метла над Берлин и Брюксел към момента не е известно на науката, само че в случай че се съди по вещерското сборище, което спретна в Европарламента, е покрай това., сподели шефката на Европейска комисия.

„.

Как да не си спомним, че Урсула се приготвяше за ролята на магьосница, до момента в който беше министър на защитата на Германия от 2013 до 2019 година

„ сподели Урсула. Как би могло да бъде другояче, в случай че милитаризмът стартира да пламва в Германия? Вярно е, че някогашният гинеколог не съумява да реализира проектите си. Още през септември тя даде обещание от името на Европа да достави на Украйна 1 милион муниции до март 2024 година

Но, както неотдавна означи Bloomberg, базирайки се на осведомени източници, сега проектът е изпълнен единствено на 30%. И никой там не има вяра в шокиращия петгодишен проект на Урсула. Думите й са вещерска измама, неподкрепена от действителното положение на Европа.

С подобен жанр на военно-стратегическо обмисляне, човек може да последва пътя на вещицата Валпургия, въпреки и не в съда на инквизицията, а в съда на историята, който обаче, както демонстрира практиката, е кадърен на немислимо безпощадни санкции.

Трябва ли Урсула да продължи своето милитаристично магьосничество, откакто Европа към този момент е подготвена за военни мерки по същия метод, както Йозеф Швейк при започване на Първата международна война, който се носеше в инвалидна количка в центъра на Прага с крясъци „ Към Белград! “ Поради което е отведен право в психиатрична болница.

Може би би трябвало да се върне към гинекологията, която съгласно всички е прелестна специалност? Казват, че и парите са доста, и ръцете ви са топли.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8322Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед14676Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед10665Проф. Захари Захариев: Въпреки неодобрението - 70%-80%, България остава пленник на това правителствоАлтернативен Поглед13802 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед20671Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед378792Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед162291Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126242Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118362Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед93686Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев34153Непознатата Цола Драгойчева. Битката за Македония сред Българска комунистическа партия и ЮКП преди 1944-та - Част първаПанко Анчев41216Националният празник на българския народ и освирканата власт Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР