Брюксел. Юбилейната 50-та годишнина на българската строителна компания Главболгарстрой постави

...
Брюксел. Юбилейната 50-та годишнина на българската строителна компания Главболгарстрой постави
Коментари Харесай

„Главболгарстрой“ с представителен офис в Брюксел

Брюксел. Юбилейната 50-та годишнина на българската строителна компания " Главболгарстрой " сложи началото на експанзията на компанията, която отвори внушителен офис в Брюксел. Това надалеч не е първият офис на „ Главболгарстрой “ отвън рамките на страната. В своя 50-годишен опит, компанията извършва планове в разнообразни страни от района на Източна, Югоизточна и Западна Европа, Близкия Изток и Африка. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението .

Мария Габриел, евродепутати, дипломати, висши служители и браншовици участваха на специфичната гала в столицата на Европа.
“С тази стъпка желаеме да допринесем за включването на компанията в полемики, касаещи развиването на сектора и следенето на напредъка по настоящите проблеми в сферата. Осъзнаваме целите на Европа и желаеме компанията ни да се движи на същата скорост и в същата посока “, сподели по време на церемонията Калин Пешов, член на Надзорния съвет на “Главболгарстрой Холдинг ”. Той добави, че с изключение на за връзка с по-широк кръг от заинтригувани страни, Холдингът ще разчита на новото си посланичество и за достъп до хрумвания от европейската общественост, съвременни подходи и технологии в строителната промишленост.

„ Вашият бранш играе значимо роля, генерирайки напредък и давайки отговор на икономическите, обществени, енергийни и климатични провокации “, сподели Мария Габриел, комисар за Иновации, научни проучвания, просвета, обучение и юноша, насърчавайки бизнеса да употребяват всики инстументи, които Комисията дава разполагаем.
Кьетил Тонинг, ръководител на Европейската федерация на строителната промишленост поздрави “Главболгарстрой ” като създател на Българската строителна камара, член на Европейската федерация на строителната промишленост.
„ Компания, която има петдесетгодишна история, явно е била способна да посрещне доста провокации, и затова се е научила да ги планува и непрекъснато да се приспособява, сподели той.

Представителният офис на “Главболгарстрой ” се намира в сърцето на европейския квартал на Брюксел, на бул. “Белиар ” 40, на ръка разстояние от европейските институции. Откриването му съответствува със започването на новия петгодишен политически цикъл на европейските институции, с нов парламент, нова европейска комисия и нов ръководител на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР