Брюксел. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на

...
Брюксел. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна със зам.-председателя на Групата на ЕНП в Европарламента Естебан Гонзалес Понс

Брюксел. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща със заместник-председателя на Групата на Европейската национална партия (ЕНП) в Европейския парламент Естебан Гонзалес Понс, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Двамата разговаряха в границите на 25-ата Среща на върха на ръководителите на парламентарните групи от ЕНП в националните парламенти на Европейски Съюз и Европейския парламент в Брюксел.
Като заместник-председател Групата на ЕНП, отговарящ за правните въпроси, вътрешните работи и Брекзит, Естебан Понс поздрави министър председателят Бойко Борисов за сполучливото образуване на устойчиво държавно управление и акцентира изключителната нужда България да остане постоянна зона на Балканите, поради политическите процеси в останалите страни на Балканите. Силният глас на България се чува в цяла Европа и ролята на страната ви е от изключителна значимост за гарантирането на стабилността в целия район, сподели още Понс. Двамата разискаха също европейската вероятност пред Западните Балкани и общите старания на страните-членки за справяне с бежанските потоци към Европа. Испанският евродепутат поздрави Цветан Цветанов и за сполучливото партньорство и взаимните акции сред испанските и българските служби по време на мандата му като вицепремиер и министър на вътрешните работи.
Цветан Цветанов срещна зам.-председателя на Групата на ЕНП с политическите процеси в България и с подхванатите законодателни промени от страна на ръководещото болшинство в Народното събрание. Цветанов подчертава и върху потребността от създаването на единни европейски гаранции за трудовите и всички останали права на българските и всички европейски жители, които живеят или работят във Англия, за интервала след Брекзит.
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и Естебан Понс, който е определен от Валенсия (Испания), разискаха и положителното партньорство сред ГЕРБ и Испанската национална партия. Двамата се сплотиха към извода, че двете партии могат да предложат сполучливия модел на съдействие по време на избори в двете страни и на други партии от фамилията на ЕНП.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР