Брюксел. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на

...
Брюксел. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с председателя на групата на ЕНП в ЕП Манфред Вебер

Брюксел. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща в Брюксел с ръководителя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . В рамките на срещата Цветан Цветанов осведоми Вебер за политическата обстановка в страната, като на собствен ред ръководителят на групата на ЕНП в Екологичен потенциал приветства отличните стопански индикатори на България.
Манфред Вебер поздрави Цветанов за избора му за непрекъснат представител в Управителния съвет на Европол от Съвместната група за парламентарен надзор на активността на Агенцията. По думите на ръководителя на групата на ЕНП в Екологичен потенциал е значим персоналният образец на политици като Цветанов, които са дейни на локално и национално равнище и в същото време поемат съществени задължения и на европейско равнище.
„ Именно в това е бъдещето на политиката - да ускорява връзките сред локалното, националното и европейското измерение, с цел да може да реализира най-ефективно действителни решения в интерес на жителите “, съобщи Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР