Брюксел планира да наложи санкции или да ограничи търговията си

...
Брюксел планира да наложи санкции или да ограничи търговията си
Коментари Харесай

Европейският съюз заплаши Великобритания

Брюксел възнамерява да наложи наказания или да ограничи търговията си с Англия, в случай че Лондон не се съгласи да се преценява напълно с постигнатите съглашения, които ще влязат в действие след Брекзит, написа европейската редакция на списание Politico. Това обявиха от Европейската комисия.

Според изказването, което комисията е показала пред европейските дипломати, Общността желае бъдещите ѝ взаимоотношения с Лондон да са диктувани от „ ефикасни и ефикасни съглашения за ръководството, наблюдението, използването и разглеждането “ на всички клаузи от договорката, съобщи организация " Фокус ".

Тези претенции на Европейски Съюз идват откакто стана ясно, че Брюксел ще упорства съглашението да бъде съпроводено с гаранции от страна на Лондон за това, че ще се преценява с европейските регулации за запазване на природата, обществените придобивки и разпоредбите за конкуренция. Брюксел изрази терзание и по отношение на думите на финансовия министър Саджид Джавид, който съобщи по-рано, че Лондон „ няма да се преценява “ с разпоредбите на Европейски Съюз след Брекзит. Според информация, получена от списанието, еврокомисията желае да накара Лондон да се преценява с регулациите, планувани от договорката за Брекзит и комерсиалното съглашение, което следва да бъде направено, като сътвори взаимна комисия за решение на разногласия сред Брюксел и Обединеното кралство посредством съвещания, или даже да предприеме дейности в Европейския съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР