Брюксел не може да наложи на България обществени ценности, които

...
Брюксел не може да наложи на България обществени ценности, които
Коментари Харесай

Емил Радев: Европа не може да ни наложи ценности, които противоречат на традициите ни

Брюксел не може да наложи на България публични полезности, които опонират на традициите ни. Така евродепутатът Емил Радев разяснява в ефира на Дарик опасенията от легализиране на еднополовете бракове под външен напън.

„ Ако нашият парламент не реши да вкара такива връзки, няма по какъв начин някой извън да ни наложи. Българското общество би трябвало да го знае и да се успокои ”, съобщи Радев. Той окачестви като неприемливи опитите на групата на „ Зелените ” в Европейския парламент да прокарат предложение за осиновяване на деца от еднополови двойки.

Дебатът за Истанбулската спогодба само в България е минал през категории като трети пол и даже „ извратености ”, счита евродепутатът. Според него ратификацията ще сътвори надзорен механизъм, тъй като системата не работи или е безсилна. Радев даде образец със редовно пребивано 10-годишно дете, които измъкнал от къщата му пред очите на дядо му, който бил с секира в ръка.

Групата на „ Зелените ” се пробва да наложи ЛГБТ полезностите във всеки акт, добави Радев. Той напомни, че неговата колежка в Екологичен потенциал и участник в митингите за избавяне на Пирин Ска Келер наскоро прикани мигрантите да бъдат заселвани в Източна Европа.

„ За следващ път институция като Екологичен потенциал беше употребена във вътрешните ни политически битки и беше повреден имиджът на България. Партии, които останаха отвън нашия парламент, дадоха на „ Зелените ” писан от водача на „ Да, България ” Христо Иванов отчет за корупцията в България, с който Келер нападна премиера Борисов в Страсбург ”.

Европейският парламент не може анулира, а единствено да направи предложение за смяна на директивата за лятното часово време. За да бъде взето стимулирано решение, са предоставени изследвания за изгодите и вредите от промяната на времето, които ще лишават години.

„ От една страна са евентуалните вреди върху човешкото здраве, от друга са изгодите за туризма от по-дългия ден, по-големият % пътно-транспортни катастрофи и престъпни закононарушения през тъмната част на деня. Искането за анулация на лятното време идва от северните страни, до момента в който южните са по-скептично настроени ”, изясни Радев.

След приемането на петата инструкция за битка с прането на пари и финансирането на тероризма платформите, които трансформират виртуалната валута в действителна, ще бъдат свързани с органите за финансово разузнаване. Те ще имат достъп и до регистрите с наематели на банкови сейфове, които към този момент няма да бъдат анонимни.

„ Криптовалутите вършат милиарди обороти и не можем да си затваряме очите, че не съществуват. Трябва да се управляват, с цел да няма пране на пари, отбягване на заплащането на налози и финансиране на престъпност и тероризъм ”

Регламент за отбрана на персоналните данни на физическите лица, който ще влезе в действие през месец май, ще хармонизира режимите на всички 28 страни членки в Европейски Съюз. Той ще направи операторите на персонални данни по-отговорни, счита Емил Радев. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР