Брюксел. ЕС обмисля възможността за създаване на европейски космически сили,

...
Брюксел. ЕС обмисля възможността за създаване на европейски космически сили,
Коментари Харесай

EU Observer: ЕС обмисля възможността за създаване на европейски космически сили

Брюксел. Европейски Съюз обмисля опцията за основаване на европейски галактически сили, написа европейското издание EU Observer .
Европейският съюз би трябвало да намерения за основаването на свои лични галактически сили. Това мнение беше изразено от европейския комисар за вътрешния пазар, индустрията и бизнеса Елжбета Биенковска (Полша) по време на изявление на кръгла маса в Европейската галактическа организация.
" Някои страни-членки разискват способи за подсилване на доктрината си за защита посредством галактическото измерение. Те приказват за галактическите сили ", което се трансформира в действителност на национално равнище. Трябва да обсъдим въпроса за (създаването) на европейска галактическа мощ в средносрочен или дълготраен проект.
Според портала еврокомисарят не е показал за кои страни става дума. В същото време порталът даде коментар от управлението на Европейската организация по защита, който отхвърля самия факт на актуалната полемика за основаването на галактически сили на Европейски Съюз. „ Доколкото знам, нито една от страните от Европейски Съюз към момента не е предложила тази концепция, а организацията не работи по въпроса “, сподели изпълнителният шеф на Агенцията Жорж Домек.
На процедура Европейският съюз даже не разполага с настоящи сухопътни сили на общо послушание. Единствено тези от тях, които членуват в НАТО може да работят взаимно под негово командване.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР