Бруталното изнасилване и убийство на 7-годишната Криси в сливенското село

...
Бруталното изнасилване и убийство на 7-годишната Криси в сливенското село
Коментари Харесай

Убийството на Криси от Сотиря възкреси кошмар отпреди 19 години

Бруталното обезчестяване и ликвидиране на 7-годишната Криси в сливенското село Сотиря връща мемоари към случай отпреди 19 години, когато в Нови пазар жертва на сходно закононарушение стана шестгодишната Деница, написа " Трафикнюз ".

``
реклама

Тя изчезна на 31 декември 2000 година, а трупът й беше открит на 5 януари към 9.30 ч. в блатни папури край шуменското село Могила.  Момиченцето нямаше забележими белези  и беше намерено със същите облекла, с които е било облечено в деня на изгубването.

Деница беше първокласничка в учебно заведение " В. Левски " в Нови пазар. Там учеше и 10-годишният й брат Венцислав. Момиченцето имаше и още едно по-малко братче Петър,  на 1,3 година

Целият град беше шокиран от изгубването на детето, а измежду версиите на полицията беше и че Деница е отвлечена от нарушител рецидивист, лежал в пандиза за обири, грабежи и блудства.

Родителите на момичето Елена и Петър Петрови бяха толкоз обезверени, че даже търсиха помощта на локалните ясновидци, които твърдяха, че е жива и ще си пристигна.

Цяла седмица полицията не спря да търси Деница. При следващото претършуване детето беше намерено.

По думите на проверяващите 6-годишното момиче било изнасилено " на всички вероятни места ", а по-късно удушено.

Веднага след направените съдебно-медицински експертизи за  общодържавно търсене беше разгласен 53-годишният Илия Хараламбев Илиев, който има престъпни регистрации и е осъждан.

Мъжът беше открит и арестуван във варненския квартал " Галата ". Два дни по-късно килърът прави признания и споделя злокобната история.

Във съдбовния 31 декември Илия минава по улицата в Нови пазар, където играе момиченцето. Казва му, че желае да го почерпи с лимонада. Деничка е дружелюбно дете и потегля с мъжа, който й дава обещание да я повози и с колело. Качва я на рамката и я откарва в полето. Там я изнасилва, след което я облича. Момиченцето обаче го заплашва, че ще каже на татко си.

Тогава Илиев я удушва с ръкавите на блузката й, след което хвърля телцето. Впоследствие той настойчиво ще твърди, че я изнасилил, само че не я умъртвил.

ДНК експертизата потвърждава с 99,9 % сигурност, че кръвта по Деница е на Илиев. През април 2001 година педофилът застава пред съда. След тридневен развой той е приет за отговорен и наказан на пожизнен затвор без право на подмяна

Всички правосъдни инстанции потвърдиха тежката присъда. Илиев обаче дълго време упорства, че килърът е Хасан Реджеб, в чийто дом живеел по това време. Разследването обаче беше изрично, че точно арестуваният е направил и двете закононарушения. Въпреки това Илиев продължи да твърди, че Реджеб му е платил 20 хиляди лв., с цел да признае виновността за убийството вместо него.

Илиев към момента е в пандиза и ще остане там до края на живота си, а какво ще се случи с 21-годишния Мартин Трифонов, упрекнат за изнасилването и убийството на дребната Криси от сливенското село Сотиря, към момента не е ясно. А дали ще признае виновността си пред съда и каква е повода за случилото си, занапред следва да се обясни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР