Брутално убийство шокира Апенините. 18-годишно момиче беше убито и разчленено

...
Брутално убийство шокира Апенините. 18-годишно момиче беше убито и разчленено
Коментари Харесай

Красавица беше убита брутално от нигериец

Брутално ликвидиране шокира Апенините. 18-годишно момиче беше убито и разчленено от мигрант, който е обитавал в Италия с изтекла виза. Карабинерите арестуваха 29-годишния нигериец Иносент Осехале, заяви „ Ил Джорнале “.
Младата Памела Мастропиетро е била брутално убита, а тялото й е открито от полицията в град Поленца, провинция Мачерата. Трупът е бил насечен на части. Карабинерите по-късно задържат нигерийски мигрант, преглеждайки записите от охранителните камери.
Той е последният човек, с който е видяна тийнейджърката. В дома му са открити нейни облекла, на които е имало и кръв. Полицията уточни, че килърът е дилър на опиати. Младото момиче е имало взаимозависимост към опиатите и се е лекувало в специфичен център. В нощта на убийството обаче напуща центъра за лекуване на наркозависими и е снимана от камерите в компанията на нигериеца.
Италианските медии пишат, че този случай има връзка със пукотевица дни по-късно в Мачерата, когато 28-годишният Лука Траини стартира да стреля от автомобила си по тъмнокожи. Това се случва малко преди идните избори на италианска земя.
Води се яростна политическа акция на Апенините. Някои партии са твърдо срещу приема на мигранти. През миналите години в Италия имаше случаи на брутални убийства и изнасилвания, осъществени от бежанци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР