Брутално убийство е извършено в ж.к. "Възраждане" в Бургас снощи,

...
Брутално убийство е извършено в ж.к. "Възраждане" в Бургас снощи,
Коментари Харесай

Брутално убийство в Бургас! Намушкаха 40-годишен мъж

Брутално ликвидиране е осъществено в ж.к. "Възраждане " в Бургас нощес, оповестиха от полицията. Престъплението е осъществено към 22 часа на ул. "Ивайло " 54 в квартира. Обитателят ѝ е 57-годишен мъж от село Дюлево. Името му е Стоян, съобщи Флагман.
На посетители му е бил бургазлия, с който седнали да се почерпят. Между домакина и госта му е зародил междуличностен спор. 57-годишният мъж изкарал сгъваемо ножче и наръгал бургазлията в региона на гърдите.
Дошлите на място полицейски чиновници, които получили сигнал за скандал сред мъже в нетрезво положение, открили натрупа на мъж на междинна възраст и следи от кръв в региона на гръдния панер. Констатирано е, че тялото е на 40-годишен бургазлия, с малко име Живко.
След осъщественото действие домакинът се отправил в незнайна посока, като забелязал полицейски патрул в региона на Новата поща и се предал.
Задържан е за период от 24 часа. Извършени са голям брой процесуално следствени дейности, измежду които оглед на местопрестъпление, разпити, конфискувано е оръжието с което е осъществено убийството и са назначени голям брой експертизи.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР