Брутално нападение е извършено в Ямбол. 38-годишен мъж, боксьор, бе

...
Брутално нападение е извършено в Ямбол. 38-годишен мъж, боксьор, бе
Коментари Харесай

Мъж бе прегазен от бус и бит с метални тръби от роми

 Брутално нахлуване е осъществено в Ямбол. 38-годишен мъж, боксьор, бе грубо атакуван преди дни от няколко души, съобщи Нова тв. Той е бил премазан с микробус, обичай с железни тръби и най-после намушкан в гърба. Нападателите са от ромска фамилия, с която мъжът от години е бил в спор.  Автомобилът на спортиста бил засечен от микробус, откъдето излезли група мъже.

Те били въоръжени с лопати и железни тръби, а откакто " жертвата им “ излязла от лекия автомобил, те почнали да го блъскат и с буса. Накрая мъжът бил наръган в гърба. В колата били дамата и трите деца на Жечев. В момента той е в болница с заплаха за живота, има строшен череп, перфориран бял дроб, както и няколко счупени прешлена.

" Крещели са му, че ще убият него и цялото му семейство. Това е опит за ликвидиране. Това няма да спре, желаеме цялата тази група да бъде изселена от Ямбол “, споделят другари на Румен, които през днешния ден се събраха на кротичък митинг в искане на обективна присъда. Оказва се, че Жечев е имал остаряла омраза с ромската фамилия. Всичко тръгнало, откакто един от синовете му разхождал куче в махалата и влезнал в спречкване с един от ромите.

" Оттогава сме подложени на душевен тормоз, който е по-лош от физически. Само с бус можеше да бъде повален, по тази причина и нашите хора са подхванали това “, оправдават се от ромската махала в Ямбол. В момента в ареста има четирима души, през днешния ден ще се гледат ограниченията им за неотклонение.

Това са единствено част от тях, става въпрос за най-малко 12 нападатели, споделят другари на Румен. Един от тях е безапелационен – почваме подписка да ги изселим тези хора, тъй като това е от години, то няма да спре. Днес ямболският областен съд ще гледа мярката за неотклонение на четирима от арестуваните нападатели. Пострадалият към този миг е нормализиран, само че е с заплаха за живота в болничното заведение в Стара Загора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР