Брутални кадри от нелепата смърт на младия певец от "Пайнер

...
Брутални кадри от нелепата смърт на младия певец от "Пайнер
Коментари Харесай

Вижте потресаващи кадри от трагедията с Денис Теофиков /видео 18+/

Брутални фрагменти от нелепата гибел на младия артист от "Пайнер мюзик " Денис Теофиков се появиха в обществената мрежа "ТикТок ", осведоми БЛИЦ, цитирайки флагма.бг.
Във видеото се вижда точното място, където кумирът на младежите е паднал. Дотук е ясно, че е скочил от 7 етаж на вход "Д " на жилищна постройка в София, само че не е ясна местоположението.
Клипът е сниман от очевидец, евентуално комшия, който е чул какво се случва. В него е снимана и приятелката на изпълнителя - гримьорката Алекса, която след гледката е изпаднала в потрес.
"Не знам по какъв начин е паднал, аз бях долу, единствено ми споделиха, че просто се е хвърлил ", изяснява Алекса във видеото.
21-годишният Денис Теофиков бе считан за бъдещата огромна звезда на фолка.
Разследващите към момента работят по няколко версии - самоубийство, ликвидиране и безразсъден случай. Няма публична информация какво тъкмо се е случило и кое подтикнало артистът да скочи от терасата.
"В 6.50 часа на 24 октомври е подаден сигнал за паднало лице от тераса в "Цариградски комплекс " в София. На мястото са били изпратени полицейски чиновници. Констатирана е гибелта на лицето без следи от принуждение. По случая е формирано досъдебно произвеждане ", показаха от Столична дирекция на вътрешните работи.
За гибелта му оповестиха от музикалната компания "Пайнер " на уеб страницата си, като тогава не прецизираха повода. Теофиков е наследник на известния джазмен Атешкан Теофиков.
По информация на флагман.бг. преди две седмици Денис почнал да разпитва собствен другар за жилището му в столичен квартал, с молба да го употребява. Интересувал се жилището дали е на висок етаж.
Според един от негови близки, въпросният апартамент, който се е трансформирал в лобното му място, е наоколо до комплекса "Царско село ", само че съгласно различен източник - в ж. к. "Дружба ".
Собственикът на жилището бил с Теофиков по време на случилото се, само че схванал за случая, едвам откакто видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци извън на свидетел на нещастието.
Денис напоследък се изолирал, съвсем не поддържал връзка с нормалната си среда, както и с околните си, неразделно до него била само приятелката му Алекса.
БЛИЦ разкри, че момчето е било в меланхолия през последните седмици, за което описаха негови познати. Талантливият артист е бил подложен на нечовечен душевен тормоз, който е отключил меланхоличното му положение.
Профилът в "ТикТок ", от който е качено скандалното видео, е заличен.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР