Брутална, невиждана досега драма се разигра във „Фермата“. Най-добрите приятели

...
Брутална, невиждана досега драма се разигра във „Фермата“. Най-добрите приятели
Коментари Харесай

Митко Калайджиев напусна Фермата със скандал - slava.bg


Брутална, невиждана до момента драма се разигра във „ Фермата “. Най-добрите другари в шоуто - Красимир Джунов и Митко Калайджиев, се хванаха гуша за гуша поради секунда разлика в решаващата борба, която трябваше да изстреля един от тях на огромния край.

От първи приятелки те се трансфораха в злобни, сипещи обвинявания врагове, написа Topnovini.bg.

Автомонтьорът Краси и младият предприемач Митко се изправиха един против различен в елиминационен двубой, като преди този момент се целунаха. В третата борба те трябваше да вадят пирони от дъски. От продукцията оповестиха, че Митко е изпреварил съперника си с към секунда.

След като противниците напускаха арената, екипът на шоуто видя техническа неточност. Стана ясно, че Митко е извадил един гвоздей по-малко от Краси, което бе открито и от водещите Иван и Андрей. Те се извиниха за разминаването и предложиха няколко разновидността: Краси да признае, че Митко е победител в борбата и че един гвоздей по-малко не въздейства на крайния й резултат; продукцията да раздели трите точки от играта сред двамата участници; конфликтът да се преиграе отново; Митко да отстъпи успеха на Красимир.

Краси предложи с Митко да се впуснат в същата борба за повторно, с цел да изчистят недоразумението. Митко обаче съобщи, че трите точки от играта с пироните не са му значими и ги подарява на автомонтьора. „ Не съм във „ Фермата “ за огромната премия, тъй че давам точките от този конфликт на Краси. Да продължим към идващите игри и някои да си върви вкъщи “, благородно махна с ръка той.

След като Джунов одобри предлагането му, Калайджиев обърна палачинката и назова съперника си „ дребна душа “. „ Краси е готин, кадърен, наивник, само че потъпка достолепие и достойнството си, не сподели почитание към себе си “, съобщи предприемачът.

Митко завоюва четвъртата борба от дуела, а Краси - петата. С заключителен резултат от 9 на 6 автомонтьорът победи в последния двубой на арената за сезона. Усмирени, противниците надигнаха стомна с вино, а финалистът Краси целуна ръка на победения Митко.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР