Брутална измамница открадна даренията на болно момченце. Тя се сприятелила

...
Брутална измамница открадна даренията на болно момченце. Тя се сприятелила
Коментари Харесай

Брутална измамница от София открадна даренията на болно дете СНИМКА

Брутална измамница открадна даренията на болно момченце. Тя се сприятелила с неговата баба и дала обещание, че ще й помогне да се направи ремонт в къщата му. Вместо това изчезнала с парите.

Ето какво споделя пострадалата жена във Facebook:

Всичко стартира от едно позвъняване април месец 2019 г от лицето Светослава Евгениева Стоилова (лицето на фотографията до Ангелчо) във връзка една обява във Facebook за помощ за профилирана висококалорична храна Фрезубин.



Тя ми се обади ( аз съм баба и отглеждам Ангел) и сподели,че може да ни посети - била купила някои неща и от там потегли всичко... пристигна с нейна другарка Венцислава Христова Тодорова, по този начин потегли сякаш нашето другарство. Впоследствие те видяха, че къщата се нуждае от незабавен ремонт, тъй като очевидно си личеше влагата, мухъла, миризма, която в допълнение вреди на болното ни внуче, който е с диагноза ДЦП и епилепсия.

Въпросните госпожи ми споделиха,че един непосредствен другар може да извърши ремонта,свързаха се със него сега и той даде обещание,че след седмица е при нас. Дойде, огледа, премери, след седмица идва със Светослава (представяща за адвокат) и в нейно наличие се уговорихме за ремонта, който възлиза на 21 600 лева

Стиснаха си ръцете и две предложения ни показа по 6000 лева, които са до фондация Хелп карма за помощ на детето ни и тъгите започнаха. Дадохме им два пъти по 6000 лева от дарителската сметка на въпросния господин Славчо Ставрев Славчев, по този начин и контракт не подписахме, не беше приключен и ремонтът - беше единствено 4 дни, през който се смениха три групи хора, на петия ден не се появиха.

Многократно звъняхме, само че отговор нямаше и ние поехме ремонта до цялостния му свършек с различен занаятчия, нает от нас. Сигнализирахме прокуратурата в град Елин Пелин, само че от прокуратурата не ни взеха насериозно.

Моля за подпомагане от осведомени по какъв начин да се действа по този проблем. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР