Брутален скандал се разразил снощи в бургаския квартал Долно Езерово.

...
Брутален скандал се разразил снощи в бургаския квартал Долно Езерово.
Коментари Харесай

Бургазлийката Валентина пребила с чук мъжа си заради думите му „Ку*во, изчезвай“

Брутален скандал се разразил нощес в бургаския квартал Долно Езерово. Изтормозена брачна половинка заби тежък чук в главата на пияния си мъж и му разцепи главата.

Около 20:30 часа нощес 47-годишният Васил Василев се прибрал в дома си мъртво пийнал, почнал да крещи и да гони жена си Валентина. Псувал и я обиждал. „ Ку*во, изчезвай “, крещял той и безусловно вдигнал на крайник съседите в периметър от най-малко две пресечки от вкъщи си, написа Флагман.бг.

Домът на фамилията на ул. „ Дубровник “ в квартала, където се е разиграла страховитата драма, към момента е охранявана от полиция.

„ Жената е доста добра, работи като метачка към кметството. Много си гледа фамилията, само че той като се напие, за нищо не става. Редовно подвига кавги, гони ги от тях, протяга ръка да ги бие и ги малтретира по всевъзможен метод “, описаха съседи.

47-годишният Васил работил в строителството. На няколко пъти той заминавал за чужбина и след няколко месеца се прибирал, като вместо да препечели, бил похарчил всичките пари и даже натрупвал нови задължения. Всичките му борчове плащали Валентина и двамата им синове.

Когато не бил пийнал, Васил бил мирен мъж и помагал на съседите си, когато го помолят за услуга, само че напиел ли се, ставало ужасно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР