Брутален клип как мъж бие кучето си, разпространен в социалните

...
Брутален клип как мъж бие кучето си, разпространен в социалните
Коментари Харесай

Брутален клип как мъж бие кучето си предизвика полицейска проверка

Брутален клип по какъв начин мъж бие кучето си, публикуван в обществените мрежи, провокира инспекция на полицията. Видеото е снимано в частен двор в Средец, Бургаско, и е качен в мрежата на 14 юни. В него се вижда по какъв начин мъж на междинна възраст е вързал домашния си любим. Удря го с маркуч, души го и го подмята на всички направления.



Пред служителите на реда Георги - притежателят на кучето, обяснил, че се опитал да му постави каишка, когато то го ухапало.

Той е предизвестен да се въздържа от последващи нападателни дейности по отношение на животното.

Извършен е и обзор от експерт ветеринар като документът от неговото умозаключение за здравословното положение на животното също е прибавен към формираната кореспонденция. Докладната е в Районна прокуратура, оттова се чака да се произнесат упражнено ли е принуждение над животното.

Вчера бранители на животните от организациите " Гласът на животните " и " Милосърдни сърца " се събраха пред дома на Георги и пробваха да вземат кучето и още едно животно, което се намира в двора.

Това наложи полицейски патрул пред къщата, а природозащитниците бяха предизвестени с полицейски протоколи. Изземването може да стане единствено с прокурорско предписание, всички останали дейности се движат на ръба на закона, предизвестиха от полицията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР