Брутален бой се е състоял на 24 май между ултраси

...
Брутален бой се е състоял на 24 май между ултраси
Коментари Харесай

Ултраси на Ботев и Локо се млатиха 15 на 15 в кърваво меле навръх 24 май! Полицията спи

Брутален пердах се е състоял на 24 май сред ултраси от агитките на Ботев (Пд) и Локомотив (Пд). Мелето, което можете да видите най-долу, е било уговаряно седмици преди този момент, а сцена е била равнища в покрайнините на Пловдив - край " Асеновградско шосе ". Целта е била полицията да не може да реагира бързо, даже да получи сведения.

Предварителното изискване е било в борбата да се впуснат по 15 индивида, които всяка агитка излъчва по свое убеждение. 

Novinite.bg обаче научи, че участниците от Локо са заложили на съвсем 100 % ММА-бойци, които рядко вървят на футболни срещи, до момента в който ботевистите са " играли " много по-честно и множеството им гладиатори са били елементарни момчета от агитката.

Кървавата среща продължава към 2 минути, тежки удари понасят и от двете страни, а кибици снимат клипове в профил. Има и хора, които наблюдават да няма нечестни способи като потребление на оръжия и побой над предали се към този момент участници или такива в безпомощно положение.

Последното също не е спазено напълно, излиза наяве от видеото, което изтече. Локомотивците си разрешават вероломно да удрят свои противници, които към този момент са на земята, надъхвани с крясъци на зяпачи " убийте ги ", " довършете ги ", " до гибел " и други "

Като цяло сходни боеве не са нещо ново за крайните почитатели на " канарчетата " и " смърфовете ". От дълги години такива екшъни са нещо обикновено под тепетата, а и в София. Те се провеждат скрито, по сходство на " сътрудниците " им от агитките на отбори от Полша, Русия, Гърция и Унгария. 

В горепосочените страни обаче разпоредбите се съблюдават, което е въпрос на чест. У нас не е по този начин.

Ето за какво е същинско знамение, че тежко ранени след мелето няма. Остава загадка за какво страната от дълги години нехае за такива кървави конфликти. Органите на реда елементарно могат да научат за местата на ангажиментите, само че си затварят очите.

И по този начин се стига до случки като тази от вечерта на 24 май - другояче казано часове след хулиганските изцепки на равнищата. Тогава солидна компания от към 20 индивида от " черно-бели " ентусиасти се засича с няколко последователи на " жълто-черните ". Припламват искри след припомняне за борбата по-рано денем и хвалене с видеа от нея. Следва крепък търкал, след който граждански служител на реда от Стамболийски вади нож, с цел да се пази и ранява младо момче. Хладното му оръжие обаче е отнето от числено превъзхождащата компания и самият той е ръган с него. 

След лумпениадата на оживения бул. " 6-ти септември " дузина почитатели се озовават в ареста, а потърпевшите - в болница. По случая се води следствие, а до изясняването на фактологията служителят на реда, който е взел участие в багра е отхвърлен от служба, а двама са с обвинявания от прокуратурата.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР