Брутален арест извършиха полицаи тази сутрин в столицата. Случайни очевидци

...
Брутален арест извършиха полицаи тази сутрин в столицата. Случайни очевидци
Коментари Харесай

Брутален арест в София! Ченгета свалиха младеж от автобус и го повалиха на земята

Брутален арест направиха служители на реда тази заран в столицата. Случайни очевидци са снимали задържането на юноша.

От фрагментите се вижда, че той е на земята, обкръжен от още няколко души и контрольори. Вероятно е свален от градския превоз заради липса на билет или надменно държание, допускат консуматори в мрежата.



Млад мъж бе осъден с белезници и отсичане по очи на земята на софийска спирка.

Видео по какъв начин двама служители на реда са притиснали младия мъж и го закопчават се появи в обществената мрежа Фейсбук.

Случката се разиграва покрай трамвайна спирка, в региона на метростанция " Западен парк ", заяви консуматор на Фейсбук. Той е озаглавил видеото си: " Билети и карти за инспекция ".

" За един билет! ", чува се мъж, който се възмущава зад кадър.

" Хората на спирката, станали очевидци на цялата обстановка твърдяха, че е задари билет. Това се и чува в клипа. Каква тъкмо е предисторията - не мога да ви кажа, започнах записа незабавно откакто видях протичащото се ", написа Атанас Янакиев.

Клипът, оповестен от него, е получил над 600 реакции и е споделен над 100 пъти единствено за час. Коментарите са над 200, в които хората се възмущават от тежкото наказване.

" Това момче е от Люлин. Казва се Дидо и има епилепсия и изобщо не е добре, получава непрекъснато припадъци ", написа в един от тях.

Според информация на Dnes.bg младежът е задържан, тъй като е псувал и обиждал служителите на реда.

" Опасен гратисчия ", иронизира различен, а трети пита дали в случай че момчето беше наследник на някой от служителите на реда, щяха да се отнесат по този начин с него. " Позор за българската полиция ", заключава жена в коментара си.

" За милиони няма закони, за кокошка няма амнистия... ", обобщава различен коментар.

" Убийците са на независимост, а те тръгнали да се вършат на велики на момче без билет ", добавя трети.

Има и бранители на акцията.

" Правилно! Няма да плащаме всички останали като попове, а други да са огромни тарикати. Винаги съм се изумявал по какъв начин постоянни пасажери пазят нередовни от контролите ", написа консуматор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР