Брус Дикинсън пристига в София със специално авторско шоу, съобщиха

...
Брус Дикинсън пристига в София със специално авторско шоу, съобщиха
Коментари Харесай

Брус Дикинсън пристига в София със специално авторско шоу

Брус Дикинсън идва в София със особено авторско шоу, оповестиха уредниците от " София мюзик ентърпрайсис ". " За какво служи този бутон - вечер-разговор с Брус Дикинсън " ще се състои на 23 декември в зала 1 на НДК.

Дикинсън е измежду музикантите с извънредно забавен и впечатляващ житейски път. Освен десетилетията с метъл титаните Iron Maiden, животът му отвън прожекторите е в действителност невероятен. Той е самолетен водач и капитан, авиационен бизнесмен, пивовар, ефирен артист, сценарист, създател на бестселъри, изнасял е мотивиращи декламаторски речи, има два издадени романа и е интернационален фехтовач.

През 2017 година Дикинсън стартира да промотира автобиографията си " За какво служи този бутон " с няколко литературни четения и срещи с почитатели и медии в разнообразни театри във Англия. Оттогава " За какво служи този бутон - вечер-разговор с Брус Дикинсън " се трансформира в лично шоу, което прилича стандъп комедия. То е с дълготрайност 2 часа.

Шоуто е разграничено на две елементи, като първоначално Брус споделя по доста занимателен и комичен метод за вълнуващия си живот. Представяйки завладяващи истории със своя неповторим жанр, съпроводени от персонални фотоси, той споделя и анекдоти освен от книгата си, само че и други по-малко известни и непубликувани истории.

Втората част е отдадена напълно на въпроси към Брус - дава отговор на всички чудати и директни въпроси по един необикновено спонтанен и проницателен метод.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР