Бруно Тониоли се завръща в Britain's Got Talent тази година

...
Бруно Тониоли се завръща в Britain's Got Talent тази година
Коментари Харесай

Аманда Холдън разкрива какво наистина мисли Саймън Коуел за Бруно Тониоли в Britain`s Got Talent

Бруно Тониоли се завръща в Britain's Got Talent тази година и Аманда Холдън разкри какво мисли Саймън Коуел за неговото скандално нарушение на разпоредбите.

Бившият арбитър на Strictly Come Dancing си завоюва известност за нарушение на разпоредбите предходната година, когато натисна златния звънец по средата на осъществяването, а не в края, както и други палави дейности. Говорейки преди новия сериал, Аманда изясни, че Саймън е бил скрито разчувствуван от безредната сила на Бруно.

Разкривайки какво ще донесе Бруно в поредицата тази година, тя сподели: „ Е, мисля, че той донесе същата сила, по-малко безпорядък, тъй като сме му повтаряли разпоредбите много постоянно! Мисля, че Саймън има този искра в очите му, когато той просто намига на Бруно, провокирам те Прослушванията бяха леко безредни тази година, само че това се дължи на Саймън, в действителност не е обвързвано с Бруно. "

Разкривайки какво се надява да види този сериал, Аманда продължи: „ Мисля, че за последните няколко години споделих същото, коет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР