Бруно Тониоли натисна златния зумер в рамките на минути след

...
Бруно Тониоли натисна златния зумер в рамките на минути след
Коментари Харесай

Бруно Тониоли натисна златния зумер в рамките на минути след прослушванията на Britain`s Got Talent

Бруно Тониоли натисна златния зумер в границите на минути след прослушванията на Britain's Got Talent при започване на тази година – и го удари толкоз мощно, че се счупи.

Съдията на BGT не губи време, с цел да сложи осъществяването до финалните стадии на шоуто, като натисна зумера единствено минути в прослушванията, започващи в London Palladium. Подгряващият шоуто Стюарт Холдам сподели: „ Момчета, това в никакъв случай не се е случвало до момента, той в действителност разруши златния зумер! Блазете на Алеша, тя се пробва да го поправи! “

Прослушванията за сериала на ITV едвам започнаха този следобяд със съдийската линия още веднъж формирана от Саймън Коуел, Бруно Тониоли, Аманда Холдън и Алеша Диксън. Алеша разгласява фотография на разрушения бръмчал в своя инстаграм.

Зрителите ще би трябвало да изчакат до по-късно през годината, с цел да видят за кого Бруно е натиснал зумера, защото шоуто не би трябвало да бъде излъчено няколко месеца, като прослушванията ще се проведат през идващите няколко седмици в Лондон и Манчестър.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР