Бруклин Бекъм сподели какво го кара да обича толкова много

...
Бруклин Бекъм сподели какво го кара да обича толкова много
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм сподели защо обича да готви

Бруклин Бекъм показа какво го кара да обича толкоз доста кулинарията. Поводът е, че неотдавна бе подложен на рецензии поради уроците, които дава. 24-годишният наследник на Дейвид и Виктория Бекъм се пробва по всякакъв начин да започва готварска кариера и води лично предаване за храна - " Готвене с Бруклин ".

В Инстаграм дава " видео уроци ", само че нееднократно е бил коментиран от почитателите поради " базовите " умения, които показва и има. Тези коментари провокираха Бекъм да показа за какво обича да готви и похвали всички готвачи за тяхното усърдие. Опита да се отбрани, заявявайки, че не е експерт, само че се възхищава на всеотдайните служащи, които прекарват " всяка минута " в рационализиране на занаята си.

" Винаги има какво да научиш ", сподели Брук, допълвайки: " Едно от многото неща, които одобрявам в готвачите, е, че те са толкоз артистични, толкоз работливи и всеки ден, всеки час, всяка минута се пробват да усвоят занаята си. Обичам да сготвям, тъй като това е едно от дребното неща, които върша и които ме откъсват от всичко, което се случва. "  

Амбициозният готвач разкри също по този начин, че обичаните му кухня е индийската. Той показа кои са съгласно него най-хубавите заведения за хранене в Ел Ей, както и описа малко повече за взаимната си работа с американския готвач Нанси Силвъртън.  " Нанси Силвъртън е обичаният ми готвач, имах шанса да фотографирам с нея и тя ме научи по какъв начин се прави тарт с боровинки, който беше необикновен. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР