Брук Шийлдс сподели, че съжалява, че е станала известна в

...
Брук Шийлдс сподели, че съжалява, че е станала известна в
Коментари Харесай

Брук Шилдс говори за дълго пазената си девственост

Брук Шийлдс показа, че съжалява, че е станала известна в зората на кариерата си и с това, че е била девствена при започване на 20-те си години. 57-годишната холивудска актриса разкри в книгата си от 1985 година „ Сами по себе си “, че е изгубила девствеността си на 22 години, когато е била в колежа.

В изявление пред водещата Али Уентуърт актрисата Брук Шилдс приказва за едно свое самопризнание, което тя е направила преди време. „ Мисля, като погледна обратно, че е било неточност да бъда толкоз открита по отношение на девствеността си, тъй като това разобличаване цялостен живот ме преследва “, споделя звездата.

С това тя изрази съжалението си, че е станала известна в зората на кариерата си и с откровеното си самопризнание, че е запазила девствеността си до 22-годишна възраст, когато е била още в колежа.



Според Шилдс разкриването на нещо толкоз персонално, обвързвано с нейния полов живот, е било „ голяма неточност “ от нейна страна. Да напомним, че точно на това си самопризнание обществеността ѝ лепна прозвището „ най-популярната девица в света на шоубизнеса “ - нещо, което, по думите ѝ, я преследва дълги години.

Брук разкри още, че доста нейни млади последователки са ѝ пращали писма, в които са ѝ споделяли, че техните гаджета ги притискали да вършат секс. На запитването им тя им отговаряла с думите: „ Не е нужно да вършиме нищо, което не желаете “, което в действителност е било положителната страна на разкритието ѝ. 

Въреки това актрисата изрича огорчението си от обстоятелството, че медиите прекалено много са преекспонирали нейната непорочност, откакто научили за нея. От оня миг нататък тя се чувствала извънредно неловко, когато " странни възрастни мъже " я разпитвали за девствеността ѝ по време на изявленията.



Шийлдс споделя още, че е щастлива от обстоятелството, че дъщерите ѝ са изцяло открити, когато беседват с нея на полова тема.

„ Но имаше нещо позитивно в това да бъда обсъждана по подобен метод на толкоз нежна възраст – получих резистентност. Това някак ме накара да бъда подготвена за всичко в тази промишленост “, добавя тя.

В предишното Брук е разкрила и от кого е изгубила девствеността си на 22 години. Това е актьорът Дийн Кейн.

57-годишната звезда акцентира обаче, че не съжалява, че е изчакала толкоз време, с цел да прави за първи път секс: „ тъй като имаше възприятие на наслада и независимост, които трябваше да мога да усещам в една връзка, която беше толкоз прелестна, толкоз красива и сладка “.

В записките си от 2014 година „ Имаше едно малко момиче “ Брук приказва за особената си връзка с майка си Тери. Тя сподели, че е чувствала „ виновност “, откакто е изгубила девствеността си, тъй като майка ѝ е очаквала от нея да съблюдава „ обета за непорочие “ до брака си.



Тя сподели, че майка ѝ е била „ незаслужено неоправдателна “ за дългогодишната ѝ връзка с Кейн. „ Не знам дали тя в миналото би го признала, само че тази опасност надвиши католицизма “, сподели Брук. „ Вярвам, че тя искаше да остана единствено нейна. Тя вярваше в безспорната власт, която имаше върху мен… А израстването и правенето на секс би означавало, че я напущам. “

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР