Брук Шилдс вече се снима във все по-малко филми, но

...
Брук Шилдс вече се снима във все по-малко филми, но
Коментари Харесай

Брук Шилдс в перфектна форма на 53 - slava.bg

Брук Шилдс към този момент се снима във все по-малко филми, само че за сметка на това е много дейна в обществените мрежи.

Тя непрекъснато споделя със своите фенове какво ново се случва в живота й.

Последно 54-годишната актриса се похвали със забележителното си тяло, доказвайки, че може да си в съвършена форма и след 50.

Брук бе една от най-красивите дами, появявали се на огромния екран (спомнете си я единствено в „ Синята лагуна “!) и през днешния ден продължава да бъде такава. Тя рядко поставя грим и на множеството фотоси, които качва в Инстаграм профила си, е изцяло естествена.

Шилдс не се свени и да покаже по какъв начин поддържа тази съвършена фигура. Малко преди да показа фотосите си по бански, тя качи видео, в което показва една от тренировките си.

Но с изключение на тренировките, актрисата не загатва да прави нищо изключително, с цел да резервира младостта си. Много от феновете й непрекъснато я умоляват да показа тайните си за хубост и разпоредбите, които наложително съблюдава, само че Брук ги твърди, че няма такива и че не прибягва към нищо по-различно от класическите, общоизвестни способи като вярното хранене, хидратацията и така нататък

Източник: Eva.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР