Бройката на напусналите стадион Българска армия футболисти ще се увеличи

...
Бройката на напусналите стадион Българска армия футболисти ще се увеличи
Коментари Харесай

Още няколко футболисти гледат към изхода на Армията

Бройката на напусналите стадион " Българска войска " футболисти ще се усили в идващите дни. В началото на седмицата с ЦСКА се разделиха Греъм Кери, Ахмед Ахмедов и Жуниор Нзила. Последната дума за това кой още ще си тръгне от Борисовата градина ще има бъдещият старши треньор на отбора Саша Илич, написа " Тема спорт ".

Сръбският експерт е следил и анализирал деликатно изявите на " армейците " в последните близо два месеца. Именно това е била и повода той да откаже да застане отпред след напускането на Стойчо Младенов, макар че бе в София за договаряния - желал е да се запознае детайлно с качествата на състава, преди да го поеме.
 Бешикташ договаря с ЦСКА за Жорди Кайседо
Бешикташ договаря с ЦСКА за Жорди Кайседо

Това настояват медиите в южната ни съседка

Със сигурност сръбският експерт ще се откаже от услугите на постоянно контузения нападателен халф Федерико Варела и 25-годишния флангови футболист Йоан Баи, за който ЦСКА бе първи професионален тим. В околните дни те ще бъдат привикани за диалози от виновните фактори в Борисовата градина. Двамата обаче имат контракти с клуба и не е изключено алените босове да ударят на камък в опитите си да разтрогнат с тях.

На изхода на стадион " Българска войска " са още Яник Вилдсхут, както и двамата вратари Густаво Бусато и Димитър Евтимов, чиито контракти изтичат и към момента не са възобновени. Както е известно, съвсем несъмнено Саша Илич ще докара със себе си пазач от сръбското състезание, който добре познава. Младият експерт ще би трябвало да даде зелена светлина и за отдаването чартърен на Калоян Кръстев. Интерес към нападателя демонстрират латвийският първенец РФС и Берое. Саша Илич желае съставът да бъде заздравен във всички линии. В ЦСКА се обрисува поредна огромна лятна селекция, включваща най-малко 6 нови попълнения.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР