Броят на загиналите в резултата на ракетния удар, извършен от

...
Броят на загиналите в резултата на ракетния удар, извършен от
Коментари Харесай

Расте броят на загиналите при ракетния удар в Одеска област

Броят на починалите в резултата на ракетния удар, осъществен от съветските сили против курортното населено място Сергеевка в Одеска област, е достигнал 20 души, заяви украинската осведомителна организация Укринформ, базирайки се на обява в " Телеграм " на украинската работа по изключителните обстановки, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Към 13:30 часа (местно време) вследствие на ракетен удар в Сергеевка, Одеска област, са починали 20 души (16 души - в жилищна постройка и 4 души - в почивна база, от които 1 дете) и са били ранени 38 души (37 души - в жилищна постройка, от които 6 деца и 1 човек - в почивна база) ", се споделя в известието на службата.

По информация на украинската работа по изключителните обстановки досега са приети в болница 38 от потърпевшите. Спасени са осем души, в това число три деца. Спасителната работа продължава и на място за почнали работа психолози от службата. Службата за сигурност на Украйна е почнала следствие на мястото на ракетния удар.

Германия осъди ракетната офанзива и сподели, че е време съветският народ да одобри истината за " жестоките " дейности на неговото държавно управление, заяви Франс прес. " Жестокият метод, по който съветският агресор се отнася към гибелта на цивилни и още веднъж приказва за съпътстващи вреди, е безмилостен и безсрамен ", сподели представителят на немското държавно управление Щефен Хебещрайт. " Руският народ би трябвало най-сетне да одобри тази истина ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР