Броят на загиналите при взрива и стрелбата в Керченския политехнически

...
Броят на загиналите при взрива и стрелбата в Керченския политехнически
Коментари Харесай

Нарасна броят на жертвите на атентата в Керч

Броят на починалите при гърмежа и стрелбата в Керченския политехнически лицей набъбна до 20 души, заяви заместник-кметът на градската администрация Дилявер Мелгазиев, съобщи Агенция „ Фокус “.

„ Загинали са 20 души .

Последната катафалка придвижи в моргата телата не на трима, а на четирима души. Намерили са още един “, съобщи Мелгазиев. По-рано се съобщаваше за 19 мъртви дружно с нападателя.

Взрив в лицей в Крим

Лидерът на Крим Сергей Аксьонов съобщи, че нападателят е имал законно оръжие. „ Оръжието му е било притежавано на законни учредения “, сподели Аксьонов. По-рано депутатът Александър Хинщайн заяви, че 18-годишният студент Владислав Росляков е

получил позволение за оръжие предишния месец .

Студентът на керченския лицей е изработил взривните си устройства независимо, оповестиха представители на силите на реда. Едно от тях е избухнало при нападението. Експерти са разкрили второ взривно устройство измежду персоналните движимости на младежа, оповестиха източници от силовите структури в района.

На този стадий

няма данни нападателят да е имал съучастници ,

само че тази версия въпреки всичко се ревизира. Засега не е открит претекстът на нападението. Аксьонов уточни, че младежът не е бил обвързван с религиозни секти.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР