Броят на задържаните за участие в най-голямата разкривана до момента

...
Броят на задържаните за участие в най-голямата разкривана до момента
Коментари Харесай

Задържаните за участие в най-голямата разкрита до момента в страната наркогрупа станаха 14

Броят на арестуваните за присъединяване в най-голямата разкривана досега у нас група за разпространяване на опиати в София и страната доближи 14, откакто на 7 октомври 2017 година Специализираният углавен съд дефинира най-тежката мярка за неотклонение на следващия арестуван участник. Други двама са с ограничения за неотклонение „ Парична гаранция.

Част от членовете на групата, общо 33-ма на брой, бяха арестувани на 7 август 2019 година при взаимни дейности по следствието на Специализиранана прокуратура и ГДБОП. Тогава в сладове в столицата бяха открити и конфискувани над 230 кг разнообразни по тип опиати, готови за продажба на едро от участниците. Установени бяха и две оранжении за произвеждане на канабис (едната от които в индустриално хале), както и чували с над 100 кг суха маса, готови за черния пазар..

Към момента 16 от участниците към момента са в неопределеност. Всички те са оповестени за търсене както в страната, по този начин и в чужбина. Повдигнати са им задочни обвинявания, които следва да им бъдат предявени откакто бъдат арестувани или непринудено се явят пред органите на следствието. Очаква се в скоро време броят на изирваните лица да намалее фрапантно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР