Броят на задържаните в Хонконг от началото на протестите достигна

...
Броят на задържаните в Хонконг от началото на протестите достигна
Коментари Харесай

В Хонконг са задържани 1187 души от началото на масовите протести

Броят на арестуваните в Хонконг от началото на митингите доближи 1187 души, съобщи организация " Синхуа ", представена от БГНЕС.
По-рано бе обявено за 1117 арестувани. Последните арестувания станаха в сряда – четирима мъже на възраст от 22 до 44 години. Те са упрекнати в нелегално събиране, нахлуване, нанасяне на телесни увреждания и сговор за нахлуване.
В сряда ръководителката на администрация на самостоятелния Хонконг, който е част от Китай, разгласи, че управляващите дефинитивно ще изтеглят проектозакона за екстрадиция, който породи продължителните всеобщи митинги, прераснали в яростни стълкновения по улиците на града.
Това обаче е отстъпка единствено по едно от петте претенции на протестиращите. Те упорстват още да бъде анулирано потреблението на термина " всеобщи вълнения по отношение на митингите от 12 юни, да бъдат освободени всички задържани по-рано стачкуващи, да се организира без значение следствие на дейностите на полицията по време на митингите от 12 юни, както и осъществяване на всеобщи изболи за началник на администрацията и в Законодателното заседание на града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР