Броят на туристите, които посещават Куба, бележи покачване въпреки кампаниите

...
Броят на туристите, които посещават Куба, бележи покачване въпреки кампаниите
Коментари Харесай

Куба обяви, че посреща все повече туристи

Броят на туристите, които посещават Куба, бележи повишаване макар " акциите " на Съединени американски щати да лимитират най-големия стопански бранш на острова, оповестиха кубинските управляващи, представени от Франс прес.

От 1 януари до 9 август Куба е посетена от 3 милиона туристи, а прогнозите за цялата 2018 година са за 5 милиона гости по отношение на 4,5 милиона през 2017 година

Този резултат е реализиран " макар проведените и ръководени от държавното управление на Съединени американски щати акции за понижаване на потока от американски гости в нашата страна ", се споделя в изказване на министерството на туризма.

Куба притегля всяка година милиони туристи с плажовете си, колониалния сексапил на градовете си, хубостта на естествените си обекти, само че и със сигурността, с която се употребяват туристите на острова.

От края на септември обаче тази известност е атакувана от Съединени американски щати, които приканват жителите си да заобикалят визити в Куба.

През 2017 година Куба е посетена от 619 523 американци, което е над тройно повече от 2016 година

Освен предизвестията, които насочва към американците администрацията на Тръмп, хотелиерството на острова пострада и от урагана " Ирма " при започване на септември.

(БТА)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР