Броят на сред по време на се е увеличил с

...
Броят на сред по време на се е увеличил с
Коментари Харесай

Пандемия: Самоубийствата сред американските военни са се увеличили с 20%

Броят на измежду по време на се е нараснал с 20% в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Това заяви ТАСС, цитирайки данни на представители на армията, военновъздушните сили и експерти по психологично здраве.
" Броят на случаите с проблеми с психологичното здраве се е нараснал ", сподели министърът на армията на Съединени американски щати Райън Маккарти. „ Не можем тоно да кажем, че е поради ковид. Но има директна връзка: след разпространяването на ковид броят на самоубийствата се е нараснал. " Нараснал е освен броят на самоубийствата, само че и на убийствата и насилственото държание.
 13 аргументи за какво е нараснал броя на самоубийствата при младежи " 13 аргументи за какво " е нараснал броя на самоубийствата при младежи
Броят на самоубийствата при младежи е повишен в месеците след излизането на спорния сериал на Netflix „ 13 аргументи защ...
Както се отбелязва във Въоръжените сили, следената наклонност може да бъде обвързвана с увеличение на неустойчивостта, както финансова, по този начин и психическа: пандемията е нараснала равнището на стрес, на което са изложени така и така напрегнатите военни.
В интервала от април до края на август по-често са търсели психиатрична помощ и ветераните, у които деянията на посттравматично стресово разстройство са се влошили, написа БГНЕС.
Съединени американски щати сега са преди всичко по разпространяване на болестта с над 7,1 милиона случая на зараза и над 204 000 смъртни случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР