Броят на смъртните случаи в Нидерландия се е увеличил с

...
Броят на смъртните случаи в Нидерландия се е увеличил с
Коментари Харесай

Нидерландия регистрира най-висока смъртност от Втората световна война

Броят на смъртните случаи в Нидерландия се е нараснал с най-голям ритъм след Втората международна война тази година заради пандемията на , съобщихоландското национално статистическо бюро (CBS), представено от Reuters.
До предходната седмица към 172 000 смъртни случая са били докладвани в страната със 17 милиона население през тази година, с 13 000 повече, в сравнение с би могло да се чака през постоянна година, добави организация Фокус.
 Нидерландия вкарва наложителен PCR тест Нидерландия вкарва наложителен PCR тест
Министерството на външните работи на Нидерландия ни осведоми, че считано от 00:01 ч. локално време на 29 декември 2020 година всички пътниц...
„ Подобно нарастване на броя на умрелите не е отчитано след Втората международна война “, се споделя в отчета на статистиците.
Около 9000 души повече от естественото умират по време на първата вълна от инфекции с сред началото на март и началото на май, оповестява CBS, до момента в който от началото на втората вълна в средата на септември са докладвани над 6000 спомагателни смъртни случая.
Броят на смъртните случаи е по-нисък от естествения през множеството други седмици, означават статистиците.
Общо 770 400 души в Холандия са тествали позитивно за COVID-19 от началото на пандемията. Известно е, че над 11 хиляди пациенти са умряли от заболяването.
 Нидерландия вкарва цялостна карантина до 19 януари Нидерландия вкарва цялостна карантина до 19 януари
Нидерландското държавно управление вкарва по-строги ограничения за ограничение на разпространяването на ковид. Те влизат в действие от полуно...
Действителният брой инфекции и смъртни случаи евентуално ще бъде доста по-висок, защото дефицитът на проби и лабораторен потенциал значи, че през първите месеци на пандемията са тествани единствено тежко заболели пациенти, отбелязва Reuters.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР