Броят на смъртните случаи от загадъчната белодробна болест, свързана с

...
Броят на смъртните случаи от загадъчната белодробна болест, свързана с
Коментари Харесай

Броят на починалите от електронни цигари в САЩ стана 47

Броят на смъртните случаи от загадъчната белодробна болест, обвързвана с пушенето на електронни цигари в САщ, набъбна на 47, заяви ДПА, представена от Българска телеграфна агенция. 

Американският Федерален център за надзор и профилактика на болесттите заяви, че жертвите са от 25 щата, като са на възраст от 17 и 75 години. Потвърденият брой на болните е 2290.

Президентът Доналд Тръмп сподели, че възнамерява да усили минималната възраст за покупка на електронни цигари поради смъртоносното белодробно заболяване.

Федералният център за надзор и профилактика на болесттите заяви наскоро, че в пробите течност, събрани от белите дробове на 29 пациенти от 10 щата е открит вит. Е ацетат. Това масло, дериват на витамин Е, се употребява като добавка към вейпинг продуктите.

Тази седмица Американската здравна асоциация на свое съвещание прикани за незабавна възбрана на електронните цигари и устройства за вейпинг.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
НАПИШИ КОМЕНТАР