Броят на смъртните случаи от коронавирус в щата Ню Йорк

...
Броят на смъртните случаи от коронавирус в щата Ню Йорк
Коментари Харесай

Най-накрая добра новина за COVID-19 от Ню Йорк

Броят на смъртните случаи от ковид в щата Ню Йорк е понижен до 84 през последните 24 часа, заяви Агенция Франс Прес, цитирайки губернатора Андрю Куомо. Това е най-ниският брой от 24 март насам.

"Това е една добра вест ", сподели губернаторът по време на ежедневния си брифинг. Хоспитализации, интубации, нови инфекции: спадът продължава, сподели той. "Непрекъснато си повтарях, че, че би трябвало да спаднем под 100 ", добави той. "Това демонстрира, че реализираме прогрес. "

В разгара на пандемията в този щат, най-засегнатият в Съединени американски щати, през първата половина на април управляващите записаха повече от хиляда смъртни случая дневно. Част от щата, в която вирусът е по-малко деен, стартира да разхлабва ограниченията, само че към момента рестриктивните мерки не са отстранени в Ню Йорк.

Плажовете на метрополиса ще останат затворени за този дълъг уикенд, който обичайно отбелязва началото на летния сезон в Съединените щати, а понеделник е формален празник в Съединени американски щати (Денят на паметта).

На други места в щата и други крайбрежни региони плажовете ще бъдат отворени, само че с указания за физическа отдалеченост. След решение на съда, Андрю Куомо позволи и събиранията, само че до 10 души.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР