Броят на смъртните случаи на жители на Обединеното кралство, заразили

...
Броят на смъртните случаи на жители на Обединеното кралство, заразили
Коментари Харесай

Последни данни за новите случаи на COVID-19 в Обединеното кралство, Франция и Италия

Броят на смъртните случаи на поданици на Обединеното кралство, заразили се с новия ковид, се усили със 126 за денонощие. Това се споделя в прессъобщение, публикувано през днешния ден от Министерството на здравеопазването, съобщи ТАСС.

"Към 17 часа на 7 юли от хората, при които е била доказана болест с ковид, 44 517 души за жалост са умряли ", се споделя в известието, цитира Българска телеграфна агенция.

16 души са умряли от COVID-19 във Англия през последното денонощие

За последното денонощие има 630 нови случая на болест. Вече над 10 дни броят на инфекциите не надвишава 1000. Общо 286 979 британци са дали позитивни проби за ковид.

Броят на новите инфекции и на смъртните случаи във Франция е по-висок от междинното за предходната седмица, оповестиха здравните управляващи, представени от Ройтерс.

Нови 32 смъртни случая са открити във Франция, а общият брой на умрелите след болест с ковид там е 29 965. Средно за последните 7 дни смъртните случаи са 18 дневно. Новите инфекции са 663, а приблизително за последните седем дни броят на инфектираните е 536.

Броят на хората в болница е намалял през вчерашния ден от 7594 на 7297, а този на пациентите в интензивни отделения е намалял от 538 на 529.

14 умряли от COVID-19 във Франция през последното денонощие

В Италия за денонищие са умряли 15 души и са се заразили 193. Оздравелите за последното денонощие са 825, заяви на уеб страницата си здравното министерство.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР