Броят на случаите на заразяване с нова коронавирусна инфекция в

...
Броят на случаите на заразяване с нова коронавирусна инфекция в
Коментари Харесай

Сериозен ръст на случаите на коронавирус в Италия

Броят на случаите на заразяване с нова коронавирусна зараза в Италия се е нараснал с 384 през последните 24 часа, заяви здравното министерство. Това е съвсем оптималният дневен приръст на инфектираните от 5 юни насам, като повече нови инфекции - 386, са регистрирани едвам на 30 юли, оповестява БГНЕС.
10 души с доказана коронавирусна зараза са умряли през последния ден, общият брой на смъртните случаи доближи 35 181. 764 инфектирани остават в лечебни заведения в страната, 41 от тях са в отделения за интензивно лекуване. От инфектираните 248 803 от самото начало на пандемията са били излекувани 200 976 души.
В понеделник вечерта италианското министерство на опазването на здравето и Националният статистически институт (Istat) оповестиха предварителни резултати от серологично изследване, съгласно което антитела против ковид са открити при съвсем 1,5 милиона италианци, което се равнява на 2,5% от популацията на страната. Общо в Италия бяха извършени над 7 милиона теста за коронавирусна зараза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР